NIEUWS KERSTMARKT EEXT 2024

Aanmelden voor de nieuwsbrief van de kerstmarkt

Altijd op de hoogte van het laatste nieuwsBlijf op de hoogte van het laatste nieuws over de kerstmarkt van Eext door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief van onze Winkel Eext mis je geen enkele aanbieding, ben je op de hoogte van nieuwe acties en ontvang je de lekkerste recepten en tips direct in je mailbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Lees meer »

Meld je aan als vrijwilliger

Wij zoeken mensen die ons willen helpen met organiseren. Dus mensen die graag plaats willen nemen in de commissie. Maar we zijn ook op zoek naar vrijwilligers voor het uitvoerende werkzaamheden. Dit kunnen van alle soorten werkzaamheden zijn zoals: opbouw markt, aanleggen technische installaties, barwerkzaamheden, verkoop van uit de kramen, administratieve werkzaamheden etc. Belangstelling? Hieronder kun je dit aangeven. Mailen of bellen mag ook. Dit kan via info@kerstmarkteext.nl  of 06-52528978

Lees meer »

Wordt vriend van de kerstmarkt Eext

We kunnen in Eext alleen met behulp van sponsering en subsidies een nieuw evenement organiseren. Wil jij  bijdragen aan een geweldig nieuw evenement op 20 en 21 december?  Wordt dan sponsor of donateur (vriend) van de Eexter kerstmarkt

Lees meer »

Kerstmarkt in 2024 over twee dagen

In 2024 wordt de kerstmarkt georganiseerd over twee dagen. Op vrijdag 20 december van 16.30 t/m 21.30 uur en op zaterdag 21 december van 10 t/m 16.00 uur. We gaan de markt  groter op zetten. Het streven is om ongeveer 50 kramen op te stellen.  We stellen een stijl of thema niet verplicht en geven ruimte aan verenigingen om in of rond hun kraam activiteiten te organiseren of zelfgemaakte producten te verkopen. De markt wordt niet op de Stationsstraat georganiseerd maar op de grote brink aan de Stationsstraat. De komende maand zal er een kerstmarktcommissie in het leven worden geroepen. Zodra deze commissie een aantal keren bijeen is geweest kunnen wij u iets gedetailleerder berichten. 

Lees meer »

Kerstmarkt Eext gezellig ondanks "druilerig" weer

Op zaterdag 16 december organiseerde Onze winkel wederom een kerstmarkt. Met 3 kramen binnen en 12 kramen buiten op de Stationsstraat, was er voor het eerst na Corona weer een iets grotere kerstmarkt. Marktmeester Albert Springer kijkt tevreden terug. "voor een eerste keer weer in de normale opzet is dit een mooie nieuwe start" Springer gaf ook aan de marktkooplieden over het algemeen erg tevreden waren over de verkoop. Ook de voorzitter van het bestuur van Onze winkel; Cora Kuiper is tevreden. "Het was erg gezellig en ondanks het druilerige weer viel het bezoekers aantal niet tegen". 

Lees meer »

Kerstmarkt 16 december 2023

Het is ons vorig jaar goed bevallen om een kleintje kerstmarkt te organiseren. Daarom gaan we ook dit jaar weer een klein, maar vooral knus en gezellig kerstmarktje organiseren bij Onze Winkel in Eext. Buiten staan een paar kramen met typische kerstinkopen. En natuurlijk zal de glühwein en de erwtensoep niet ontbreken.  Het wordt vooral gezellig in en vlak voor de winkel.

Lees meer »